ABOUT US

Thierry Timmermans

"Een evenwichtige samenwerking van jarenlange ervaring en kennis, gecombineerd met een jonge visie en passie voor interieur en architectuur."

PUURWOONARCHITECTUUR

De perfecte omschrijving van waar Puurwoonarchitectuur voor staat. We dragen kwaliteit en goede communicatie hoog in het vaandel, dit vanaf onze eerste ontmoeting tot de oplevering van jouw project. Hierdoor ontstaat een ontwerp dat er voor zorgt dat je interieur niet enkel een thuis, maar ook een aangename beleving wordt.

We laten niets aan het toeval over en zorgen steeds voor gedetailleerde plannen. Bovendien staan we garant voor een nauwkeurige opvolging van de planning, de werf en het budget.

Puurwoonarchitectuur ontwerpt zowel interieurs, interieurelementen en maatwerk, maar ook voor verbouwingen kan je bij ons terecht. We doen zowel projectontwikkeling voor je gehele woning als voor afzonderlijke ruimtes binnen jouw woning zelf.

Ook verlichting vinden wij een zeer belangrijk element binnen de beleving van een ruimte. We bieden dan ook steeds een lichtstudie aan op maat van de klant om ons ontwerp nog meer te versterken en te ondersteunen.

Geen uitdaging is ons te klein of te groot, ons doel is om in elke situatie een mooie meerwaarde te betekenen en in elk ontwerp karakter en persoonlijkheid naar voor te brengen.

 • PuurWoonarchitectuur

  Thierry Timmermans
 • Toonzaal

  Atomveldstraat 8/1, 9450 Denderhoutem
 • Atelier

  Vlamstraat 3, 9450 Denderhoutem
 • Maatschappelijke zetel

  Heirebaan 6, 9400 Ninove-Denderwindeke

Gsm  +32 472 26 99 10

Mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Enkel op afspraak